top of page
Tineke Seys_Logo-GROOT-achtergrond-Praktijk-Intimitijd_edited.jpg

AFSPRAAK MAKEN

Je kan een afspraak maken via

   (1) het contactformulier op deze website

   (2) het mailadres info@intimitijd.be

   (3) mijn 'Vind een Psycholoog' pagina (https://www.vind-een-psycholoog.be/psycholoog/tineke-seys-hasselt-2.html).

 

Tijdens mijn sessies beantwoord ik liever geen telefoontjes. Indien je me toch probeert te bellen, gelieve dan zeker je naam, voornaam en GSM nummer duidelijk in te spreken op de voicemail, dan contacteer ik je nadien zo spoedig mogelijk.

 

Aangezien ik vaak in gesprek ben, verkies ik mailtjes/berichtjes boven telefoontjes :-) 

INTAKEGESPREK

Tijdens het kennismakingsgesprek (intake) wil ik in de eerste plaats ruimte creëren voor veiligheid, warmte en vertrouwen. Een moment waarin we samen jouw hulpvraag en verwachtingen verkennen. Indien het klikt en jij het gevoel hebt dat ik een geschikte hulpverlener ben voor jouw vraag, bekijken we samen het verdere plan van aanpak. Als ik jou niet de gepaste hulp kan bieden, help ik je graag doorverwijzen. De praktijk werkt samen met ervaren hulpverleners binnen het (para)medisch netwerk: gynaecologen, bekkenbodemtherapeuten, huisartsen, (relatie)therapeuten en psychologen, kinesitherapeuten, vroedvrouwen, urologen, yoga teachers, orthomoleculair therapeuten, trauma experten, lichaamsgerichte therapeuten, genderspecialisten, ... 

 

VERLOOP BEGELEIDING & SESSIES

Er bestaat geen vast format wat betreft aantal sessies en inhoud. Elke begeleiding is persoonlijk, uniek en dus volledig op maat.

De frequentie van de gesprekken en de duur van de therapie zijn afhankelijk van jouw specifieke vraag en situatie

Het verloop van de begeleiding wordt steeds in samenspraak bepaald.

 

BEROEPSGEHEIM

Als psycholoog/seksuoloog ben ik wettelijk gebonden aan het beroepsgeheim. Er wordt geen vertrouwelijke informatie doorgegeven aan derden zonder uw toestemming.

W E R K I N G

IMG_5123.jpeg
bottom of page