top of page
Tineke Seys_Logo-GROOT-achtergrond-Praktijk-Intimitijd_edited.jpg

TARIEVEN (vanaf 1 mei 2024)

Intakegesprek              € 70,00

Individueel gesprek     € 70,00

Koppelgesprek             € 80,00

Verplaatsingskost       € 0,42/km 

Workshop                     onderling te bespreken ; varieert naargelang thema, duur en aantal sessies

BETALING

Op het einde van de sessie kan je betalen via een mobiele betaalapp (Bancontact App/Payconiq) of op contante wijze (cash).

Per uitzondering kan je ook overschrijven op het rekeningnummer BE35 7350 4612 8437 met vermelding van naam en datum sessie.

TERUGBETALING MUTUALITEIT

Sommige ziekenfondsen geven voor een aantal sessies een terugbetaling. Je kan je best zelf even informeren bij je eigen ziekenfonds.

 

INTAKEGESPREK

Tijdens een intakegesprek wordt tijd en ruimte gemaakt voor een eerste kennismaking en het exploreren van de hulpvraag, klachten/problemen, doelen, verwachtingen, etc. Op het einde kijken we of we samen verder kunnen voor een gepast begeleidingstraject. In geval van een ander advies of gevoel, wordt samen gekeken naar een geschikte verwijzing.

SESSIES

Je bent welkom alleen of samen met iemand anders. Een sessie duurt telkens 50 minuten.

Het is onmogelijk om op voorhand te bepalen hoeveel sessies nodig zijn binnen een traject. Een begeleiding kan enkele weken tot een aantal jaar duren. Geen 'quick fixes' of aangereikte oplossingen op een dienblad. Therapie is vaak hard werken, zoeken, richting geven, vallen en opstaan, vooruit- en achteruitgaan, jezelf tegenkomen, vloeken, stappen zetten en groei ervaren. Een therapeut ondersteunt, begeleidt, draagt mee, stuurt indien nodig, bewaakt, omarmt, motiveert, biedt veiligheid. Bovendien is een traject ontzettend persoonlijk en wordt het door verschillende factoren bepaald (o.a. door praktische/financiële/emotionele mogelijkheden, draagkracht van iemand, steun/support/netwerk, wat iemand tussen de sessies met bijvoorbeeld huiswerkopdrachten doet, ...).

AFSPRAAK ANNULEREN?

Je kan een afspraak kosteloos annuleren indien je dit minstens 24 uur op voorhand doet (via mail of telefonisch). Bij laattijdig annuleren (minder dan 24u), ongewettigde afwezigheid of "no show", wordt de volledige kost van de consultatie aangerekend. Rekening houdend met wachttijden en mogelijks dringende aanvragen is het altijd fijn dat jouw vrijgekomen plekje naar iemand kan gaan die het nodig heeft.

Alvast bedankt voor de moeite!

OPENINGSUREN

De praktijk is momenteel enkel geopend op dinsdag (NM/A) en woensdag (NM).

Tijdens het weekend is de praktijk gesloten.

Alleen mogelijk op afspraak.

Data van de workshops worden vooraf en tijdig meegedeeld. 

BEREIKBAARHEID & TOEGANKELIJKHEID

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer.

De locatie bevindt zich kortbij het station van Hasselt (1km), het stadscentrum (750m) en de op- en afrit van de E313 (2,5km). 

Bij aankomst mag je aanbellen en gewoon binnenkomen. Rechts beneden mag je plaatsnemen in de algemene wachtzaal, daar kom ik je halen.

Gelieve niet zelf naar boven te komen uit respect voor de tijd en privacy van voorgaande cliënten.

Opgelet: de praktijk ligt op de zolderverdieping van een oud herenhuis en is enkel toegankelijk via trappen.

 

Op de benedenverdieping is er een gemeenschappelijke wachtzaal en toilet.

PARKING

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in en om de straat van de praktijk:

Van maandag t.e.m. zaterdag tussen 9 uur 's morgens en 21 uur 's avonds kan je (1) max. 2u gratis parkeren in de straat zelf mits gebruik van een parkeerschijf, of (2) betalend in de nabijgelegen bovengrondse dagparking P Truierbrug-Noord en Truierbrug-Zuid. 

 

Tussen 21 uur 's avonds en 9 uur 's morgens hoef je geen parkeerschijf te gebruiken.

Fietsers kunnen hun twee- of driewieler gewoon voor de praktijk plaatsen.

WACHTZAAL

Je mag rechts beneden plaatsnemen in de algemene wachtzaal van het gebouw. 

P R A K T I S C H

Praktijk Intimitijd
bottom of page